Ramona Nerra bids for Eurovision in Romania

ramona-nerra-600x400-130552Cantareata de origine romana Ramona Nerra, participanta in Vocea Germaniei , s-a inscris in cursa pentru Eurovision 2016, cu piesa ” My heart is still winning”, compusa de Mihai Alexandru, versuri Ramona Nerra si produsa de Al Mike Production.

Nascuta la Craiova, Ramona a plecat in germania la Koln la varsta de 23 de ani hotarat sa faca o cariera muzicala internationala. A participat la ” Vocea Germaniei” si ajuns pana in semifinale, cu un real succes, lucru care i-a atras atentia producatorului si DJ-ului ATB, care i-a propus o colaborare. Impreuna au scos deja doua piese: ” Never give up” si ” In and out of love”. ┬áMomentan Ramona lucreaza la albumul ei solo inregistrand in diferite tari ale lumii.

S-a hotarat sa particie in selectia nationala Eurovision 2016 cu o piesa scrisa de veteranul Mihai Alexandru. Cand spunem veteran ne referim la experienta participarilor acestuia in selectiile nationale si in Eurovisionul din 2003, cand s-a clasat pe locul 10 cu piesa interpretata de Nicola, ” Don’t break my heart”.

Ii uram Ramonei mult succes in calificarea in finala nationala.

Mai jos aveti piesa cu care Ramona s-a inscris in concurs:

sursa: ramonanerra.com / youtube.com

Ionut Demetriad for escromania.com

Leave a Reply