In Memoriam Malina Olinescu

In ziua cand ar fi implinit 39 de ani, in amintirea  Malinei Olinescu a fost sustinut un concert special la initiativa prietenului de o viata al ei CalinGeambasu. Concertul a avut loc la Teatrul ” Constantin Tanase” si a fost intitulat “Glas de inger”.  In concert au fost interpretate 20 de melodiii  compuse de Malina, care nu au fost niciodata facute publice, pentru ca abia in urma cu 3 luni au fost descoperite pe calculatorul artistei . În sală au fost prezenţi foşti colegi ai Mălinei de la “Şcoala vedetelor” – Călin Goia, Nadine, Diana Munteanu Niculescu, Dana Mladin, Ultra Titi – dar şi oameni de muzică şi de televiziune cu care aceasta a colaborat – compozitorul şi interpretul Adrian Romcescu, cel care i-a încredinţat în 1998 piesa cu care a participat la Eurovision, realizatorul tv Titus Munteanu, interpreta Anca Ţurcaşiu.

Un moment emoţionant a fost acela în care Doina Spătaru, mama Mălinei, a urcat pe scenă şi a cântat piesa preferată a fiicei sale. Deşi a lăcrimat pe tot parcursul concertului, Doina Spătaru a spus că în sufletul său e un amestec de durere şi bucurie.

“Când Călin mi-a spus acum trei luni ce are de gând să facă, am fost sceptică, nu am crezut că va reuşi, dar iată ca acest ‘nebun frumos’ ne-a adus-o azi pe Mălina aici, pe scenă. Eu plec cu sufletul plin de Mălina şi de vocea ei. În sufletul meu este un amestec de bucurie şi de durere. Nu puteaţi să-i faceţi un cadou mai frumos de ziua ei decât să fiţi aici, la acest spectacol”, a spus Doina Spătaru.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/concert-in-memoriam-malina-olinescu-organizat-de-prietenul-ei-calin-geambasu_64065.html#ixzz2JXg9rFAB
sursa: rtv.net, agerpres.ro

 

Leave a Reply